Brutallus - Nopanheittoa Hagertin kanssa

[public] The answer to no-life, World of Warcraft and everything
Post Reply
Kadotus
Raider
Posts:82
Joined:9.1.08 14:14
Location:Finland, Valkeakoski
Brutallus - Nopanheittoa Hagertin kanssa

Post by Kadotus » 1.4.08 14:18

"Ei mulla tosiaan oo parempaakaan tekemistä aamuyöllä."
-Kadotus


"Sinä iltana nousin rakkikoirasta ihmiseksi, sain jopa syödä veitsellä ja haarukalla."
-Zorro


"Sinäkin Brutallukseni."
-Julius Caesar


Historiallisesti tarkasteltuna lastenpsykologialla on monta mielenkiintoista kohdetta analysoitavana. Kuinka monelta väkivaltaiselta mässäilyltä maailma olisikaan jäänyt paitsi jos psykologia olisi kehittynyt nopeammin. Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Josef Stalin... no okei Stalin oli pesunkestävä seitanmies ja pahistelija, mutta entä nämä kaksi edellistä? Hitler halusi vain maalata tauluja ja Napoleonia kiehtoi lastenruoka-ala, MUTTA molemmat herrasmiehet sattuivat olemaan kovin lyhytkasvuisia ja siitäkös heitä kiusattiin koulussa (puhumattakaan Adolfin amis-viiksistä). Vuosien kiusaamisen tuoma angsti ajoi nämä lahjakkaat nuoret miehet mierontielle ja kaikkien hyvin tuntemiin historiallisiin kohtaloihinsa.

Oli miten oli, miettikääpä hiljaa pienissä (hyvin pienissä) mielissänne miltä tavallista hentorakenteisemmasta ja pahasta ärräviasta kärsivästä nuoresta pitlordista Brutalluksesta (Bjutallus) tuntui pitlordien kansakoulussa. Varsinkin kuin vallalla oleva kasvatusoppi oli Jugend soll nur von Jugend geführt werden (Vain nuorison tulee johtaa nuorisoa). No ysiluokan ja amiksen välisenä kesänä mansikkamaalla ansaitut rahat menivät kuntosalikorttiin ja pinaattiin. Amiksen vikana vuonna (no pari luokalleenjäämistä sinne tai tänne), Brutallus oli koulunsa kingi, kovisten kovis ja sätkien polttelu sekä raaka keskiolut olivat myös polttaneet hänen äänensä möreäksi ja ärrävikakin oli kadonnut.

Sinä eräänä iltana, juurikin aprillipäivän aattona, BloodPressure-nimeäkin totteleva ryyppyremmi oli jälleen kerran eksynyt Sunwell Plateaun käytäville (koita ite löytää pihalle 3-promillen humalassa). Homma lähti hieman kankeasti käyntiin ja koska spekukin oli edelleen teholla maksakirroosin takia, ei perusjärjestely ollut mahdollinen. Alkumatsit olivat sitä luokkaa ettei BP:n raidista jäänyt edes tarpeeksi yhtenäisiä palasia Brutalluksen perseen pyyhkimiseen (ripuli, ois vaan uskonu ja vetäny activiaa). Homman piti olla helppoa kauraa ja tapon vain pienen hienosäätelyn kysymys, mutta vaikka ErNos yrittikin lightningbolttia spämmätessään auttaa healingia pitämällä healing-hattua päässään, eivät tulokset olleet kovinkaan imartelevia.

Iltahan kovasti parani ja tulokset alkoivat lähentyä sitä toivottua päämäärää, mutta sitten Zorro kai joi liikaa ja hänellä pätki pahemmin kuin YLEn digilähetykset konsanaan. Insestiä harrastamalla Zorro sai kuitenkin itsensä yllättävän nopeasti jälleen toimintakuntoon ja tuskallisen pitkältä tuntuneen odottelun jälkeen (todellinen aika oli korkeintaan muutamia sekunteja, ei Zorron intiimipuuhat voi kauempaa kestää), oli ryhmärämä valmiina uuteen nousuun. He-Malejen keisari, Izaak korotti syvää, kaikuvaa ääntään ja antoi lempeästi ohjeita raidiin viime hetkellä vaihdetulle hipille, joka kaikesta ruohonpoltostaan ja puiden halailustaan huolimatta taisi ymmärtää käskyt lähes täydellisesti, sillä jo toisella yrityksellä tuo ilkikurinen pahis (demonicus malus apinae) paloi poroksi kuin Norjalainen kirkko paikallisen kansanmusiikkifestivaalin jälkeen. Voitto oli kiistaton ja ansaittu (BP onnistui hyvin peittämään kaikki viitteet siihen tosiseikkaan että Brutallus liukastui Zorron oksennukseen ja taittoi niskansa)

Nykymallisessa formaalisessa kasvatustieteessä pragmaattisuus ja siis yhteys nykyisyyteen on aina ollut tärkeätä. Luotettavuuden mittareina voidaan puolestaan pitää reaaliteetteihin perustuvia ja objektiivisuuteen pyrkivien toimenpiteiden määrää.
Tämän alan tukimuksesta puhutaan usein koulun ja kodin sivistyshistoriasta ja kasvatusopin historiasta. Nyky-yhteiskunnassa Brutalluksen kaltaisten superkiusaajien kehittyminen tyssää, yleensä tyhjästä palkkansa repivien lastenpsykologien ja lääkärien vaivaan kuin vaivaan määräämien masennuslääkkeiden yhdistelmään. Pahimmat tapaukset viettävät pari vuotta suljetulla osastolla ja rupeavat sen jälkeen kotipizzan franchising-yrittäjiksi syrjäkylille.
Nämä ikävät faktat heijastavatkin nyky-yhteiskunnan mädänneisyyden ja kahlitsevan "isoveli valvoo" asenteen, sillä kuka jaksaisi lukea historiaa ilman tuota kauniin väristä ja koristeellista ainetta, verta. Mitä olisi 1940-luku ilman että miljoonia litroja tuota hurmeisen kaunista väriä olisi valutettu. Toinen maailmansota oli parempi taidenäyttely kuin kaikki kiasmassa olevat sateenpiiskaamat koiranpaskaläjät yhteensä. Ilman kunnon kiusaamisella jalostettuja superkiusaajia historia olisi tylsää luettavaa ja ketään ei oikeastaan vaan kiinnostaisi. Siksi näyttääkin että maailma on menossa kohti unohduksen aikakautta (non-memoria tempus aetas vitutus maximus)

Veri on kaunis asia, anna sinäkin osasi kapakkatappeluissa, palkkasotilaana, miten tahansa! Just give it baby!
Last edited by Kadotus on 1.4.08 14:35, edited 2 times in total.

Kadotus
Raider
Posts:82
Joined:9.1.08 14:14
Location:Finland, Valkeakoski

Post by Kadotus » 1.4.08 14:20

Alotin ton veistämisen joskus neljän jälkeen yöllä, tää on ihan paska ja ei ollu sellasesta inspiraatiosta lähtöisin kuin toi kale-teksti, nukahdin monta kertaa kirjottamisen aikana ja vasta päivällä jaksoin tulla tekeen tän "valmiiks", oikeestaan en ois varmaan jaksanu tehdä tätä ollenkaan mutta Jessyan pyysi ja enhän mä voi kattoo sen surullista katsetta tänään... huoh, meen tästä nyt ja ammun itteni :fuckoff:

User avatar
Nione
Raider
Posts:230
Joined:8.3.06 16:44
Location:Kangasala, Finland

Post by Nione » 1.4.08 14:24

Lisää tällästä !

You are god, Kadotus :worship:
Wakarimasen, yukkuri onegaishimasu
Image

Kuntsi
Raider
Posts:431
Joined:1.1.70 02:00
Location:Karstula!
Contact:

Post by Kuntsi » 1.4.08 15:50

miten tuollaista tekstiä voi saada aikaan :shock:

eeexcellent! :worship:

Masiina
Raider
Posts:29
Joined:1.4.06 12:19
Location:Ironforge
Contact:

Post by Masiina » 1.4.08 15:52

Toivottavasti jälkimmäinen postaus pitää paikkaasa ja päästiin tästäki..
-- Savua ja pauketta jo vuodesta 1983 --

Kadotus
Raider
Posts:82
Joined:9.1.08 14:14
Location:Finland, Valkeakoski

Post by Kadotus » 1.4.08 18:34

Seuraavaks kirjotan tarinan Masiinasta, angstaavasta esiteinipojasta.

gainward
Raider
Posts:51
Joined:29.3.06 22:17

Post by gainward » 1.4.08 18:40

hyvä oli ja masi shoo elä ärise aina varsinki ku olit ennen nii cool

Solar
Raider
Posts:45
Joined:13.7.07 21:32

Post by Solar » 1.4.08 22:59

Tota, viittisitkö soittaa ja kertoa, mitä sieniä syöt?

Haluan ehdottomasti tätä tavaraa myös itelle!

User avatar
Thoth
Raider
Posts:96
Joined:9.5.06 23:35
Location:Jyväskylä

Post by Thoth » 2.4.08 11:12

Voi vittu taas repes ihan kunnolla. Näitä lisää, ja kaikki kansiin. Julkaistaan kadotuksen tekemä peräpsykologinen eepos...
Never trust an OS u don't have the source's for...
Use LINUX!
Registered Linux user #303866

User avatar
Zeranya
Raider
Posts:37
Joined:20.4.07 00:21

Post by Zeranya » 2.4.08 15:33

Kapallinen paskaa.
Are you gay?
Image

Nethris
Raider
Posts:337
Joined:17.5.06 22:15
Location:Jyväskylä

Post by Nethris » 2.4.08 16:42

Zeranya wrote:
Kapallinen paskaa.
Noh
Aka Landepaukku

Kadotus
Raider
Posts:82
Joined:9.1.08 14:14
Location:Finland, Valkeakoski

Post by Kadotus » 2.4.08 16:55

Zeranya wrote:
Kapallinen paskaa.
Olenko mitään muuta koskaan väittänytkään

Ihq
Raider
Posts:74
Joined:12.4.06 20:21

Post by Ihq » 2.4.08 23:37

Tää on kovaa settii :worship:
Ne jotka ees kehtaa väittää muuta on imo törkeetä kuraa :plbb:
Pimp My Ride - Sutenööritä Mun Auto
okej?

Serpent
Raider
Posts:20
Joined:18.6.07 20:33

Post by Serpent » 8.8.08 10:18

tulee iha jorkka mielee

Pultsari
Raider
Posts:186
Joined:9.3.06 00:13
Location:Helsinki, Finland
Contact:

Post by Pultsari » 22.12.08 17:34

eiss ::D:D
[Priscilla] says: because you said to have are very many I not to be able to look.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests